ΑΕΚ: Νέο σενάριο για τον Ινσούα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση του Εμάνουελ Ινσούα για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ τσεκάρει την περίπτωσή του Εμάνουελ Ινσούα.

Σύμφωνα με το Sportime και πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του παίκτη, υπήρξε ενημέρωση από την ΑΕΚ πως έρχεται πρόταση. Πιθανότατα και σήμερα οι άνθρωποι του Ινσούα να την έχουν στα χέρια τους. Θυμίζουμε πως η «Ενωση» τη Δευτέρα αποχαιρέτισε τον Νίκλας Χουλτ και στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει μείνει μόνο με τον Λόπες.

Γενικότερα βλέπουμε πως υπάρχει διάθεση η ΑΕΚ να κλείσει αρκετές υποθέσεις άμεσα. Είδαμε πως τελείωσε κι αυτή του Σιμάνσκι νωρίτερα μέσα στη μερα.

Ο 29χρονος Αργεντινός είχε απασχολήσει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ωστόσο οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές. Στον ΠΑΟΚ τον έχουν βγάλει τελείως από τη λίστα τους, ενώ και στην ομάδα του Πειραιά περιμένουν να δουν τις εξελίξεις με Τσιμίκα πριν κάνουν κάποια επίσημη κίνηση. Όχι πως καίγονται τη δεδομένη στιγμή φυσικά.

Το υπάρχον καθεστώς είναι ευνοϊκό για την «Ένωση», η οποία θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του Αργεντινού αριστερό οπισθοφύλακα. Σύμφωνα μάλιστα με όσα τα μηνύματα που λαμβάνουμε μέχρι αυτή τη στιγμή η πρόταση της ΑΕΚ θα είναι η καλύτερη που θα έχει στα χέρια του. Με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του. Ο ίδιος εξάλλου, το λέε συχνά πυκνά, δεν θα ήθελε να φύγει από τη χώρα μας. Οσονούπω περισσότερες εξελίξεις επί του θέματος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X