«Βόμβα» για τον Ηρακλή: «Θα πάρω πρώτα το βόλεϊ και μετά το ποδόσφαιρο»

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή εξέφρασε ο Διονύσης Λεονίδης.

«Βόμβα» στα τεκταινόμενα του Ηρακλή έριξε ο έμπειρος επιχειρηματίας, ο οποίος μίλησε στο Metropolis 95.5, τονίζοντας ότι η πρόταση του είναι σοβαρή και εξετάζονται όλα τα στοιχεία ώστε να μπορέσουν να αγοράσουν τις μετοχές. Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι θα αγοράσει πρώτα το τμήμα βόλεϊ για να δείξει τι μπορεί να κάνει και έπειτα το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόταση να αγοράσει τον Ηρακλή:

«Σκέφτομαι να πάρουμε την ομάδα του βόλεϊ. Αυτή τη στιγμή διερευνούμε τον τρόπο, μελετάμε τα στοιχεία και περιμένουμε να ανοίξουν τα σύνορα για να έρθω και εγώ εκεί. Θέλουμε και το ποδοσφαιρικό τμήμα και όλα τα υπόλοιπα.

Είμαι στο χώρο του αθλητισμού εδώ και καιρό. Έχω συνεργαστεί με πολλούς παίκτες μαχητικών τεχνών. Θέλουμε να ανοίξουμε ακαδημίες μαχητικών τεχνών και στην Ελλάδα. Παλιά ήμουν φοιτητής στη νομική σχολή του ΑΠΘ και οι προπονήσεις μου ήταν στο στάδιο του Ηρακλή. Για αυτό έκανα αυτή την επιλογή.

Η πρόταση μου είναι σοβαρή και κάνω έρευνα. Εάν πάνε όλα καλά του χρόνου θα παίξουμε σε μεγάλα παιχνίδια. Θα πάρουμε το βόλεϊ να δείξουμε τις δυνατότητες μας και μετά θα πάρουμε και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πιστεύω θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που ήταν παλαιότερα».

Συνέχισε λέγοντας μερικά πράγματα για τον εαυτό του:

«Ο Διονύσης Λεονίδης είναι ένας πατριώτης που μεγάλωσε στο εξωτερικό, παλιός αθλητής του ταε κβο ντο και στο kick boxing. Αυτή τη στιγμή είμαι επιχειρηματίας στη Ρωσία και από του χρόνου θα κάνουμε περισσότερα πράγματα στην Ευρώπη. Έδρα της εταιρείας θέλω να κάνω την Ελλάδα.

Έχω μιλήσει με ανθρώπους του Ηρακλή και είναι ανοιχτοί προς συζητήσεις. Από την πλευρά μου και αύριο μπορώ να αγοράσω αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα πράγματα που υπάρχουν στην ομάδα. Όταν ανοίξουν τα σύνορα θα έρθω με την πρώτη πτήση να δω και εγώ από κοντά και να τα μελετήσω όλα αυτά. Πιστεύω ότι όσα μου έχουν πει ισχύουν και δεν θα βρω κάτι άλλο, εάν πάνε όλα καλά θα την πάρω. Δεν το κάνω για διαφήμιση, δεν έχω ανάγκη τη διαφήμιση. Δεν ψάχνω να ανεβάσω το όνομα μου. Η πρόταση είναι σοβαρά».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ξέρω και σέβομαι τον Ιβάν. Έχει κάνει πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X