ΑΕΚ: Πάει για 6 απουσίες με Ολυμπιακό -Οριακά βγάζει 20αδα ο Καρέρα

ΑΕΚ: Πάει για 6 απουσίες με Ολυμπιακό -Οριακά βγάζει 20αδα ο Καρέρα
Photo Credits: INTIME

Δύσκολα τα πράγματα στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για 5η διαδοχική χρονιά, θα πρέπει να γυρίσει τον… διακόπτη ενόψει του Κυριακάτικου (21:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Μετά την απρόσμενη ισοπαλία με τον Άρη το περασμένο Σάββατο, η Ένωση δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» είναι δεδομένα κρίσιμο. Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι γίνεται μετ’ εμποδίων, καθώς ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες, λόγω τιμωριών και τραυματισμών.

Για την Κυριακή δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Πέτρος Μάνταλος, Αντρέ Σιμόες και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι αποβλήθηκαν την Τετάρτη στη ρεβάνς Κυπέλλου. Επίσης, από αυτό το ματς, αποχώρησαν τραυματίας οι Μιχάλης Μπακάκης και Έλντερ Λόπες και αμφότεροι έχουν τεθεί εκτός ντέρμπι. Στις απουσίες να συνυπολογίσουμε και αυτή του Κώστα Γαλανόπουλου, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό.

Αρα οι απουσίες είναι έξι! Ετσι, για να συμπληρώσει 20αδα πρέπει να καλέσει και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές δίπλα του στον πάγκο, καθώς οι απουσίες είναι πολλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X