Αγγελόπουλος: «Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ, έχουμε το δικό μας σπίτι!»

Όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ στη τελετή παράδοσης

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στη τελετή παράδοσης και έκανε λόγο για ιστορική μέρα, καθώς η ΑΕΚ πήρε στα… χέρια της το κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ τόνισε πως η Βασίλισσα μπαίνει στο παλάτι της και ευχαρίστησε την Πολιτεία για την υλοποίηση της υπόσχεσης.

Αναλυτικά όσα είπε

«Φίλες και φίλοι σήμερα για εμάς είναι ιστορική μέρα. Ένα αιώνιο πρόβλημα επιλύεται με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Η βασίλισσα ΑΕΚ μπαίνει στο παλάτι της. Η ΑΕΚ αποκτά έδρα αντάξια της ιστορίας της. Με την στήριξη της πολιτείας σε δύο κοινοβουλευτικές περιόδους η τάξη αποκαθίσταται.

Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που υλοποίησε την υπόσχεση του. Ευχαριστώ τον υφυπουργό κύριο Αυγενάκη. Απέδειξε με τις δράσεις του αλλά και με φορολογικές παρεμβάσεις πως βοηθάει στον ελληνικό αθλητισμό. Ευχαριστώ τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που μας στήριξε. Η ΑΕΚ θα συνεργαστεί με τον δήμο Φυλής και θα στηρίξει το πρόγραμμα Φυλή 2021. Η κιτρινόμαυρη πολιτεία θα είναι κάτι που όμοιο του δεν έχει ξαναυπάρξει.

Ευχαριστώ όλο το επιτελείο και το σταφ της ΑΕΚ όπως και τους χορηγούς που αγκάλιασαν το εγχείρημα. Από την πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων της διοίκησης βάλαμε στόχους και δεν κάναμε πίσω. Η κατάκτηση τίτλων, διεθνών τίτλων, η δημιουργία της ταινίας 1968, η διοργάνωση του πιο πετυχημένου φάιναλ φορ καθώς και δράσης υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών, ήταν αποτέλεσμα προγραμματισμού. Φτάσαμε στην κορύφωση με μια ιστορική συμφωνία. Για τους φίλους της ΑΕΚ θα πω ότι η ανθρωπότητα περνάει δύσκολες ώρες. Αντιμετωπίζουμε παθογένειες δεκαετιών όμως είμαστε μπροστά και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να είναι η ομάδα πρωταγωνίστρια. Πλέον έχουμε το σπίτι μας. Ξεκινάμε δουλειά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X