Ξάνθη - Παναιτωλικός 1-1: Εμεινε όρθιος

Ξάνθη - Παναιτωλικός 1-1: Εμεινε όρθιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ξάνθη ήθελε πάση θυσία τη νίκη στο ματς με τον Παναιτωλικό και το τελικό 1-1 την άφησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο 1ο κιόλας λεπτό, ο Μπαριέντος με κάθετη πάσα προσπάθησε να βρει τον Κάστρο μέσα στην περιοχή. Μετά από κόντρα στην περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Ντουρίσκοβιτς στο ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι τους Φερνάντες. Στο 3’ ο Ντουρίτσκοβιτς κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και άνοιξε δεξιά στον Μπαξεβανίδη. Εκείνος γύρισε την μπάλα παράλληλα, ο Μπαριέντος πετάχτηκε στην πορεία της, αλλά δεν την βρήκε όπως θα ήθελε. Ο Ντε Αμορίμ στο 35′ είχε καλό σουτ, το οποίο δεν βρήκε στόχο. Πέντε λεπτά μετά το σουτ του ήταν εξαιρετικό αλλά ο Φερνάντες έκανε μεγάλη επέμβαση. Λίγο μετά (41′) η Ξάνθη απείλησε με κεφαλιά του Κάστρο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κάστρο από τον Μαλή. Το εκτέλεσε ο Κάστρο και ο Φερνάντεθ απόκρουσε με το σώμα.

Νωρίς στην επανάληψη (51′) ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν υπήρξε παράβαση. Στο 57′ ήταν η Ξάνθη που ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντάλσιο στον Ντε Αμορίμ. Ο διαιτητής πήρε τη βοήθεια του VARκαι μετά από περίπου πέντε λεπτά έδειξε βούλα. Το εκτέλεσε ο Ντουρίσκοβιτς και έκανε το 1-0.

Η Ξάνθη έμεινε με δέκα στο 69′ όταν ο Κάστρο είδε απευθείας κόκκινη για κλοτσιά στο πρόσωπο του Φερνάντεθ. Με παίκτη παραπάνω ο Παναιτωλικός πίεσε. Στο 83′ κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικό σημείο και ο Μπαΐροβιτς με απευθείας εκτέλεση έκανε το 1-1. Στα τελευταία λεπτά ήταν η Ξάνθη που είχε την υπεροχή αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X