Μαντούκα: «Το γκολ με τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα στο γήπεδο το '08 οι πιο όμορφες στιγμές μου στην ΑΕΚ»

Μαντούκα: «Το γκολ με τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα στο γήπεδο το '08 οι πιο όμορφες στιγμές μου στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μαντούκα για τις στιγμές του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Μαντούκα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το πέρασμά του από την ΑΕΚ, επιλέγοντας το καλύτερο παιχνίδι του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ θυμάται όμορφες και άσχημες στιγμές από την παρουσία του στην Ελλάδα.

Μιλώντας στο novasports.gr, αγαπημένο του παιχνίδι στη Super League, ένα ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο με την ΑΕΚ να κερδίζει 2-1 τη σεζόν 2006/07 με τον ίδιο να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση και να πετυχαίνει γκολ με πέναλτι.

Το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι και από τα πιο σημαντικά για τον Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος επιλέγει ένα ακόμα γκολ ως τα ωραιότερα της καριέρας του στην ΑΕΚ. Αυτό κόντρα στην ΑΕΛ τη σεζόν 2007-08 που είχε χαρίσει τη νίκη στην Ένωση με 1-0.

Όσο για τη μεγαλύτερη επιτυχία του Γκουστάβο Μαντούκα στην Ελλάδα; Όπως δηλώνει ο ίδιος, η κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2007-08 μέσα στο γήπεδο, με τον Ολυμπιακό όμως να καταγράφεται ως πρωταθλητής λόγω της περιβόητης υπόθεσης Βάλνερ.

Ο Μαντούκα με τον “Δικέφαλο Αετό” αγωνίστηκε 3,5 χρονιές (2007-2010) καταγράφοντας 123 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όπου πέτυχε 16 γκολ.

Δείτε εδώ όσα δήλωσε

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X