Τρεις αστυνομικοί ήπιαν μιλκσέικ με χλωρίνη στη Νέα Υόρκη

Τρεις αστυνομικοί ήπιαν μιλκσέικ με χλωρίνη στη Νέα Υόρκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραλίγο μοιραίο να σταθεί ένα μιλκσέικ που πήραν να πιούν τρεις αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη από κατάστημα γνωστής αλυσίδας, καθώς σε αυτό είχε όπως φαίνεται τοποθετηθεί χλωρίνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση σωματείου αστυνομικών της πόλης, οι τρεις οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με την υποψία δηλητηρίασης από χλωρίνη, ενώ το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης έχει ξεκινήσει έρευνα. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σωματείο, το οποίο εκπροσωπεί περισσότερους από 50.000 εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικούς, ανέφερε σε δήλωσή του ότι οι αστυνομικοί «ανακάλυψαν πως μία τοξική ουσία, που θεωρείται ότι είναι χλωρίνη, είχε τοποθετηθεί στα ροφήματα τους».

Είχαν ήδη καταναλώσει μεγάλο μέρος τους όταν το αντιλήφθηκαν, αναφέρουν.

«Όταν οι αστυφύλακες της Νέας Υόρκης δεν μπορούν καν να πάρουν το γεύμα τους χωρίς να τους επιτεθούν, καθίσταται σαφές πως το περιβάλλον εργασίας μας έχει επιδεινωθεί δραματικά», ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου, Πάτρικ Λιντς.

Μετά το συμβάν, εστάλη σε όλα τα μέλη του σωματείου επιστολή, με την οποία ειδοποιούνται να εξετάζουν προσεκτικά το φαγητό τους και να παραμένουν σε εγρήγορση κατά την διάρκεια των γευμάτων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X