Ο Μπακάκης... απενεργοποίησε το Σεμέντο και η ΑΕΚ ηρέμησε

Ο Μπακάκης... απενεργοποίησε το Σεμέντο και η ΑΕΚ ηρέμησε
Photo Credits: INTIME

Δεύτερη σπουδαία εμφάνιση από τον Μιχάλη Μπακάκη στα πλέι οφ της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε πολλούς διακριθέντες στη νίκη με 0-2 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη και ένας εξ αυτών ήταν ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο διεθνής δεξιός μπακ της Ένωσης για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στα πλέι οφ ήταν εντυπωσιακός και δείχνει, παρά τη μεγάλη διακοπή λόγω της πανδημίας, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σαν να μην πέρασε μια… μέρα, με λίγα λόγια.

Στο παιχνίδι της Κυριακής, ο Μπακάκης είχε ίσως την πιο δύσκολη δουλειά, καθώς ήταν υποχρεωμένος να μαρκάρει τον καλύτερο παίκτη του ΟΦΗ τη φετινή χρονιά, τον Λισάντρο Σεμέντο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που βρίσκεται στα… ραντάρ αρκετών ομάδων σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς… μηδενίστηκε από τον Μπακάκη. Μοναδική στιγμή που φάνηκε, ήταν στο πρώτο ημίχρονο, όταν επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, αλλά ο Μπάρκας μπλόκαρε με σχετική ευκολία.

Ο Μπακάκης έκανε (ξανά) τη βρώμικη δουλειά

Ο Μιχάλης Μπακάκης για ακόμη ένα ματς είχε κάνει τη… βρώμικη δουλειά πίσω, για να έχουν ήρεμο το κεφάλι τους οι μεσοεπιθετικοί της ΑΕΚ.

Το… τούρμπο της ΑΕΚ για ακόμα μια χρονιά έχει πάρει τη φανέλα του βασικού… σπίτι του και είναι μέσα στους παίκτες που δείχνουν κατακόρυφη άνοδο στην απόδοση από τον ερχομό του Μάσιμο Καρέρα και έπειτα. Αλλωστε δεν τίθεται ζήτημα αν είναι καλύτερος από τον Παουλίνιο, αυτή η συζήτηση έχει τελειώσει εδώ και καιρό.

Η πρωταθληματική χρονιά παραμένει σημείο αναφοράς για τον Μπακάκη, καθώς ήταν εξαιρετικός σχεδόν σε όλη τη σεζόν, παίζοντας τόσο ως μπακ, όσο και ως στόπερ, αλλά με τον Ιταλό στον πάγκο, οι εμφανίσεις εκείνης της σεζόν δεν είναι… μακριά για τον Έλληνα διεθνή. Αλλωστε πλέον αποτελεί βασικό μέλος και της Εθνικής ομάδας και βρίσκεται στις λίστες ομάδων του εξωτερικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X