Σκόραρε έπειτα από πέντε χρόνια ο Θάνος Πέτσος (VIDEO)

Σκόραρε έπειτα από πέντε χρόνια ο Θάνος Πέτσος (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια καριέρα που θυμίζει roller coaster για τον Θάνο Πέτσο. Από βασικός στη Bundesliga και μέλος της Εθνικής βρέθηκε χωρίς ομάδα. Στην Τιρόλ βρίσκει ξανά την Ιθάκη του!

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος με καριέρα στην Bundesliga με τα χρώματα της Καϊζερσλάουτερν (2010/12), αλλά και της Βέρντερ Βρέμης (2016/17), έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα σε ηλικία μόλις 20 ετών (1991) με τον Φερνάντο Σάντος να ξεχωρίζει το ταλέντο του. Φόρεσε ξανά την φανέλα με το εθνόσημο το 2015 καταγράφοντας συνολικά τέσσερις συμμετοχές.

Η Βέρντερ τον παραχώρησε δανεικό σε Φούλαμ (2017) και Ραπίντ Βιέννης (2017/18), ωστόσο η καριέρα του δεν είχε την ανάλογη εξέλιξη με συνέπεια το καλοκαίρι του 2019 να μείνει δίχως ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο και αφού για έξι μήνες βρέθηκε στα αζήτητα του πρόσφερε συμβόλαιο η αυστριακή Τιρόλ.

Ο Πέτσος δείχνει να βρίσκει και πάλι τον καλό εαυτό του έχοντας αγωνιστεί σε έξι ματς ως βασικός με τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου.

Μάλιστα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άλταχ, ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για την Τιρόλ (51΄) με την ομάδα του ωστόσο να ισοφαρίζεται στο 79΄.

Αξίζει να σημειωθεί πως τούτο ήταν το πρώτο γκολ για τον Πέτσο από τις 22 Οκτωβρίου 2015, όταν είχε σκοράρει με τη φανέλα της Ραπίντ Βιέννης σε ματς για το Europa League απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν.

Δείτε το γκολ του Θάνου Πέτσου κόντρα στην Άλταχ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X