Η Λίβερπουλ παρακολουθεί την περίπτωση Σάντσο

Σάντσο: O teenager με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ σε όλη την Ευρώπη!
Photo Credits: INTIME

Το ρεπορτάζ του «Independent» αναφέρει ότι η Λίβερπουλ παρακολουθεί την περίπτωση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πορεία του Τζέιντον Σάντσο στην Bundesliga, αναγκάζει αρκετές ομάδες να τον παρακολουθούν και η Λίβερπουλ φαίνεται ότι είναι μία από αυτές, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Το ρεπορτάζ του «Independent» αναφέρει ότι η Λίβερπουλ παρακολουθεί την περίπτωση του Σάντσο αλλά και τις κινήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εδώ και καιρό είναι σε επαφές με την Ντόρτμουντ για την μεταγραφή του Άγγλου άσου.

Αυτή την στιγμή η Λίβερπουλ δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για τον Σάντσο, η μεταγραφή του αγγίζει τα 80 εκ. λίρες, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν τελικά τον ζητήσει ο Γιούργκεν Κλοπ, τότε οι ιδιοκτήτες θα αναζητήσουν τρόπο για να βρουν τα χρήματα. Βέβαια την υπόθεση του Σάντσο παρακολουθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που σημαίνει πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος αλλά και το ποσό μπορεί να ανέβει σημαντικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X