Αρης - ΟΦΗ 3-1: Δυσκολεύτηκαν, αλλά νίκησαν οι Θεσσαλονικείς

Αρης - ΟΦΗ 3-1: Δυσκολεύτηκαν, αλλά νίκησαν οι Θεσσαλονικείς
Photo Credits: INTIME

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε από το 20'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρεμιέρα με ανατροπή έκανε στα πλέι οφ της Super League o Αρης που επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης»

Λίγο η απραξία μηνών, λίγο το άδειο γήπεδο και αρκετά η έντονη βροχή δυσκόλεψε αρκετά το έργο αμφότερων των ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το πλάνο και των δυο ομάδων ήταν να δώσουν τα… πάντα στο ξεκίνημα και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους. Ο ΟΦΗ υλοποίησε το πλάνο του μιας και ευτύχησε να προηγηθεί στο 21′ με τον Βάγιεμπαχ Σακόρ να εκμεταλλεύεται τον γλιστερό αγωνιστικό χώρο και να ξεγελά τον Κουέστα. Ωστόσο, πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση. Στο 42′,  o Αρης ισοφάρισε όταν ο Μπρούνο Γκάμα έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, το σύνολο του Γιώργου Σίμου μπήκε δυναμικά, αλλά έπειτα έδειξε να ξεμένει νωρίς από δυνάμεις και οι Θεσσαλονικείς βρήκαν κάποιες ευκαιρίες. Εν τέλει ολοκλήρωσαν την ανατροπή τους στο 73′ με τον Μπρούνο Γκάμα να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάου. Στο 80′ ο Κόρχουτ έκανε το 3-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X