Χουέρτας: «Το BCL πήρε την πιο έξυπνη απόφαση για το Final 8»

Χουέρτας: «Το BCL πήρε την πιο έξυπνη απόφαση για το Final 8»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα eurohoops.net παραχώρησε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας. O ποιντ γκαρντ της Τενερρίφης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο BCL τονίζοντας ότι είναι μια πολύ δυνατή διοργάνωση που πήρε την πιο έξυπνη απόφαση με την διεξαγωγή Final 8.

“Το επίπεδο είναι εξαιρετικό. Ειδικά στον δικό μας όμιλο αντιμετωπίσαμε ομάδες που χτίστηκαν για να πάνε μακριά. Με εντυπωσίασε επίσης η σκληράδα της διοργάνωσης. Είναι δύσκολη διοργάνωση για να αγωνιστεί κανείς και έχει πολλές επαφές. Ίσως περισσότερες και από την Ευρωλίγκα σε πολλές περιπτώσεις. Οι διαιτητές επιτρέπουν αυτό το παιχνίδι, πράγμα που είναι καλό γιατί ανεβάζει το επίπεδο της διοργάνωσης. Για να πετύχεις πρέπει να είσαι έτοιμος να παλέψεις στη μάχη κάθε βράδυ. Σε ό,τι έχει να κάνει με εμάς, κάναμε μια πολύ καλή πορεία και έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά μας, οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Βέβαια δυσκολευτήκαμε αρκετές φορές και κερδίσαμε παιχνίδια στο τέλος. δεν ήταν… βόλτα στο πάρκο. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά προκειμένου να φτάσουμε εκεί” τόνισε αρχικά ο 37χρονος και για το Final 8 ανέφερε:

“Ίσως ήταν η πιο έξυπνη απόφαση που μπορούσαν να πάρουν, εάν αναλογιστούμε το πόσες χώρες έχουν ομάδες στην διοργάνωση. Είναι δύσκολο να βρει κανείς τρόπο να συνεχίσεις την διοργάνωση υπό αυτές τις συνθήκες. Βλέπουμε πώς είναι τώρα τα πράγματα και πιστεύω πραγματικά πως ήταν η πιο έξυπνη απόφαση που μπορούσαν να πάρουν. Φυσικά είναι δύσκολο ίσως ακόμα και άδικο για κάποιους παίκτες που μπορεί να μην είναι σε αυτές τις ομάδες την επόμενη σεζόν, όμως όπως είπα, αυτή η κατάσταση δεν έχει προηγούμενο και κανείς δεν μπορούσε να ξέρει τι θα γίνει. Φυσικά όλοι θέλουν να τελειώσουν την διοργάνωση και να παλέψουν για τον τίτλο. Για όλες τις ομάδες θα είναι σημαντικό να τελειώσουν την διοργάνωση και να φτάσουν στον τελικό, παίζοντας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X