Αγγελόπουλος: «Αρχίζει μια επανάσταση στο μπάσκετ - Συνδέει δύο εποχές ο Ζήσης»

Οταν οι άλλοι συμβιβάζονται με την κατάντια του ελληνικού μπάσκετ, η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος προσπαθεί να το ανεβάσει επίπεδο!

Στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, όπου αποφασίστηκε σκανδαλωδώς η οριστική διακοπή, παρουσιάστηκε από την Ενωση κάποιες πρωτοβουλίες και επαφές με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, που μπορούν να δώσουν μεγάλη ανάσα στην Basket League. Οι προτάσεις ήταν του Μάκη Αγγελόπουλου και παρουσιάστηκαν στο σημερινό ΔΣ από τον τιμ μάνατζερ της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Γιώργο Χήνα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Βασίλισσας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις τόσο με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, όσο και με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση του μπάσκετ, τις οποίες η Κυβέρνηση τις βλέπει θετικά. Το πρώτο είναι, να δοθεί μέσω τράπεζας δάνειο ρευστότητας σε όποιες ομάδες το επιθυμούν, όπου η αποπληρωμή θα μπορεί να γίνει σε πέντε έτη. Επίσης, ο δεύτερος πυλώνας του οράματος του Μάκη Αγγελόπουλου έχει να κάνει με την πρόταση να υπάρξει μείωση στην φορολογία σε εισιτήρια και συμβόλαια, ενώ τέλος, το τρίτο κομμάτι της συζήτησης με την κυβέρνηση, είναι να δοθεί ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο από την ΕΡΤ, παρ’ ότι η ΑΕΚ έχει εγγυημένο συμβόλαιο στην Cosmote.

Όσα παρουσιάστηκαν από την πλευρά της ΚΑΕ ΑΕΚ στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, προφανώς έτυχαν της απόλυτης αποδοχής καθώς και το μπάσκετ πλήττεται σοβαρά από την όλη κατάσταση και φυσικά για κάποιες ομάδες γίνεται κουβέντα, ακόμα για την επιβίωση τους..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X