Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Ξεψαχνίζουν» τα social media της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Ξεψαχνίζουν» τα social media της 34χρονης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εξετάζουν κλήσεις, μήνυμα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η γυναίκα είχε δεχθεί κάποιο απειλητικό τηλεφώνημα ή κάποιο μήνυμα, καθώς όλα δείχνουν ότι πρόκειται για περιστατικό με προσωπικό κίνητρο και στόχο να σημαδέψει για πάντα την 34χρονη.

Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστης φέρεται να φώναξε κάτι στην γυναίκα πριν της ρίξει το καυστικό υγρό.

Για την ώρα, πάντως, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να ανοίξουν το κινητό της τηλέφωνο καθώς ο κωδικός που τους έδωσε ήταν, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, λανθασμένος -ενδεχομένως από το σοκ.

«Κλειδί» η κατάθεση ενός άνδρα

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας με τη μάσκα στο πρόσωπο, που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ καρέ τα βίντεο από τις παρακείμενες κάμερες ασφαλείας, ενώ παράλληλα λαμβάνουν καταθέσεις από το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον.

«Κλειδί» ενδεχομένως να είναι η κατάθεση ενός άνδρα που βρίσκονταν πολύ κοντά με την άτυχη γυναίκα που νοσηλεύεται στην ιδιωτική κλινική του Φαλήρου, όπως γράφει το reader.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X