Όταν ο Τζόρνταν φόρεσε για μία και μοναδική φορά το Νο12 (VIDEO)

Όταν ο Τζόρνταν φόρεσε για μία και μοναδική φορά το Νο12 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν 14 Φεβρουαρίου του 1990 και οι Μπουλς ολοκλήρωναν ένα ταξίδι έξι αγώνων με την αναμέτρηση κόντρα στους Μάτζικ στο Ορλάντο. Το γήπεδο γεμάτο, ημέρα του «Αγίου Βαλεντίνου», όλα έδειχναν ιδανικά για μία βραδιά μεγαλείου από τον «MJ».

Όταν ο Τζόρνταν πήγε να φορέσει την φανέλα του ανακάλυψε ότι έλειπε το Νο23, με τους Μπουλς να μην έχουν δεύτερη φανέλα μαζί τους. Η αναζήτηση της δεν οδήγησε πουθενά και η ομάδα του Σικάγο ζήτησε την βοήθεια των ανθρώπων του Ορλάντο. Ο λόγος; Έδωσαν εντολή στους ανθρώπους της εταιρείας σεκιούριτι του γηπέδου να ψάξουν ανάμεσα στους φιλάθλους που φορούσαν την φανέλα με το Νο23 των Μπουλς και ήταν αρκετοί, για μία στο μέγεθος του «Air». Φυσικά και δεν βρέθηκε οπότε οι Μπουλς οδηγήθηκαν στην… έσχατη λύση. Την εφεδρική φανέλα με το Νο12, η οποία δεν είχε πίσω τυπωμένο κάποιο όνομα.

Έτσι ο Μάικλ Τζόρνταν φόρεσε για μία και μοναδική φορά το Νο12, χωρίς όνομα στο πίσω μέρος. Αυτό δεν τον εμπόδισε φυσικά να πετύχει 49 πόντους απέναντι στους Μάτζικ, οι οποίοι κέρδισαν στην παράταση με 135-129.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X