Ενα μήνα εκτός προπονήσεων ο Αραούχο -Χάνει τα πρώτα ματς των πλέι οφ

Ενα μήνα εκτός προπονήσεων ο Αραούχο -Χάνει τα πρώτα ματς των πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
 Ο Σέρχιο Αραούχο θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ χθες ένιωσε έντονη ενόχληση πριν από το τέλος της προπόνησης, σε κάποια σπριντ. Όμως, από σήμερα κιόλας ο «Τσίνο» ένιωθε πολύ καλύτερα, μετά το πέρας και της μαγνητικής, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ο «Τσίνο» θλάση β’ βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο.

Η αποθεραπεία του, λοιπόν, υπολογίζεται ότι θα φθάσει στις 40 ημέρες. Ως εκ τούτου, θα χάσει σίγουρα τα πρώτα ματς των πλέι οφ του πρωταθλήματος, τα οποία το νωρίτερο που υπολογίζεται να ξεκινήσουν είναι σε 3 εβδομάδες

Παράλληλα, εντείνεται ο προβληματισμός στην ΑΕΚ για την… κορυφή. Καθώς και ο Ολιβέιρα και ο Αραούχο αντιμετωπίζουν – πλέον – προβλήματα τραυματισμών. Και ο μόνος διαθέσιμος είναι ο Μάρκο Λιβάγια.
Ο Πορτογάλος – να θυμίσουμε – πως ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, για το πρόβλημα στους κοιλιακούς – προσαγωγούς που αντιμετωπίζει.

Τέλος, να σημειώσουμε πως η σημερινή πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρισμένη σε έξι γκρουπ, ενώ αύριο και μεθαύριο ο Μάσιμο Καρέρα έδωσε ρεπό και οι παίκτες της ΑΕΚ θα επιστρέψουν την Τρίτη στις προπονήσεις, αφού νωρίτερα υποβληθούν για τρίτη φορά σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X