Κορωνοϊός: Εκτάκτως σήμερα ενημέρωση από Τσιόδρα – Χαρδαλιά – Ανακοινώσεις για τα ταξίδια

Κορωνοϊός: Εκτάκτως σήμερα ενημέρωση από Τσιόδρα – Χαρδαλιά – Ανακοινώσεις για τα ταξίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτάκτως θα έχει ενημέρωση σήμερα Παρασκευή  από τον υφυπουργό Πολιτικής Προατασίας και Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα.

Η ενημέρωση θα γίνει στις 18:00 και αναμένεται να ανακοινωθούν οι οδηγίες που θα αφορούν τις οδικές μεταφορές και ειδικά τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, τα τρένα, τα πλοία και τα αεροπλάνα.

Κατά τις πληροφορίες του Reader.gr, στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ θα προβλεπεται πληρότητα 50% σε πρώτη φάση και υποχρεωτική χρήση μάσκας, ενώ παρόμοια κατάσταση θα ισχύει και στα τρένα του ΟΣΕ. Ως προς τα πλοία, η πληρότητα θα είναι στο 50% και ανεβαίνει στο 55% με τις καμπίνες, όπου θα υποχρεούται να είναι μόνο ένας επιβάτης, εκτός αν πρόκειται για οικογένεια. Τέλος, υποχρεωτική θα είναι η μάσκα σε όλους τους χώρους του πλοίου.

Ως προς τις πτήσεις, οι οποίες στο εσωτερικό της χώρας επανεκκινούν προοδευτικά από τις 18 Μαΐου και με δυναμική πύκνωση δρομολογίων, η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική, ενώ θα χρησιμοποιούνται όλα τα καθίσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X