Βέρντε: «Η ΑΕΚ επένδυσε σε εμένα, μου έδειξε εμπιστοσύνη και δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρότασή της»

Πήρε βραβείο η «γκολάρα» του Βέρντε κόντρα στον ΟΦΗ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιέλε Βέρντε μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην ΑΕΚ, ωστόσο, όσο ο καιρός περνούσε τόσο καλύτερος γινόταν και έδενε με την ομάδα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο Μάσιμο Καρέρα που βρήκε τα… κουμπιά του.

Μιλώντας στο ιταλικό μέσο Calcio2000, ο Ιταλός εξτρέμ τόνισε πως η εμπιστοσύνη που εξέλαβε από τους ανθρώπους της Ένωσης στις διαπραγματεύσεις ήταν καθοριστική για εκείνος ώστε να επιλέξει να φορέσει τον Δικέφαλο στο στήθος.

«Θα έμενα στην Ισπανία γιατί ένιωθα καλά όμως δεν υπήρχαν οι συνθήκες. Έφτασε η πρόταση της ΑΕΚ, η οποία επένδυσε σε εμένα, προσφέροντας σημαντικά πράγματα στην Ρόμα και σε εμένα ένα συμβόλαιο τριών ετών. Ήταν ένα σημάδι αποφασιστικής εμπιστοσύνης. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με κύρος, με μεγάλη ιστορία που παίζει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα κάθε χρόνο. Για μένα ήταν μια ευκαιρία σημαντική και πρέπει να πω ότι δεν μου πήρε πολύ καιρό να αποδεχτώ την πρόταση της ΑΕΚ», τόνισε για την μετακίνηση του στην ΑΕΚ.

Ενώ, εξέφρασε την αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νάπολι και μάλιστα την σύγκρινε με την Αθήνα. “Και εδώ είναι έτσι, πιθανώς γι ‘αυτό νιώθω υπέροχα”, εξήγησε. Επίσης μίλησε για τον σπουδαίο Φραντσέσκο Τότι: “Ότανμια μέρα θα μπορέσω να πω στα παιδιά και τα εγγόνια μου ότι έπαιξε με τον Τότι θα τρέμω. Για μένα ο Φραντσέσκο ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ήταν ο πραγματικός αρχηγός, το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθεί ο καθένας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X