ΑΕΚ: Τα... θέλω των Καρέρα και Ίβιτς για τον παίκτη στο αριστερό άκρο της επίθεσης

ΑΕΚ: Τα... θέλω των Καρέρα και Ίβιτς για τον παίκτη στο αριστερό άκρο της επίθεσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση της ενίσχυσης των άκρων της ΑΕΚ ειδικά στην επιθετική γραμμή είναι κάτι που έχουμε αναλύσει αρκετές φορές. Η ΑΕΚ, ο Μάσιμο Καρέρα και ο Ίλια Ίβιτς ψάχνουν και θέλουν έναν αριστερό εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο όλη την ομάδα.

Ωστόσο δεν ψάχνουν απλά για έναν παίκτη που να αγωνίζεται στα αριστερά και θα καταλάβετε στη συνέχεια τι ακριβώς εννοούμε με αυτό. Ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής και ο προπονητής της ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό για τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλουν να φέρουν για να… μπολιάσουν το ρόστερ της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν στην αγορά για έναν παίκτη με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Γρήγορο, με καλή τεχνική κατάρτιση, προκειμένου να μπορεί να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ τόσο για τους συμπαίκτες του (κυρίως) όσο και για τον ίδιο και με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν πως με έναν τέτοιο παίκτη στα βασικά πλάνα, η ΑΕΚ θα αποκτήσει μεγαλύτερη ποικιλία στο επιθετικό της παιχνίδι και θα είναι σε θέση να ξεκλειδώνει ακόμα πιο εύκολα τις αντίπαλες άμυνες.

Η περίπτωση του Τάνκοβιτς

Μία τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι αυτή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος όπως σας έχουμε πληροφορήσει έχει ρίξει γέφυρες στην ΑΕΚ και περιμένει πότε θα του ανάψουν το «πράσινο» φως από την Αθήνα, προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα με το Δικέφαλο.

Ωστόσο δεν είναι η μόνη, καθώς ο Ίβιτς και οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν ακράδαντα πως το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες στην αγορά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ευκαιρίες για παίκτες από καλύτερα και πιο δοκιμασμένα πρωταθλήματα για παράδειγμα που έχουν περισσότερες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από ομάδες που θα αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα (όπως ακριβώς συμβαίνει στην Άντερλεχτ με τον Βράνιες) και θα δώσουν τη δυνατότητα σε ομάδες που ξέρουν να πατάνε στα πόδια τους να βγούνε κερδισμένες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X