Τσέφεριν: «Θα έχουμε σύντομα πίσω το παλιό καλό ποδόσφαιρο»

Πεπεισμένος για επιστροφή στην… κανονικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

«Η ανθρωπότητα θα νικήσει τον κορωνοϊό», τόνισε σε συνέντευξή του στη “nova.rs” ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Ο Σλοβένος παράγοντας σημείωσε πως: «Έχουμε δει πόσο ευαίσθητος κι ευάλωτος είναι ο κόσμος μας, από τη στιγμή που μία τέτοια κατάσταση κατάφερε να τον αποσταθεροποιήσει εντελώς. Το ποδόσφαιρο είναι κατασκευασμένο από θετική ενέργεια και μέχρι την επιστροφή του, οι άνθρωποι δεν θα έχουν την αίσθηση ότι ζούμε μία φυσιολογική κατάσταση».

Συνεχίζοντας επισήμανε ότι: «Το ποδόσφαιρο θα αλλάξει, αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Έχει ήδη επιβιώσει από πολέμους κι επιδημίες στο παρελθόν. Θα έχουμε σύντομα πίσω το παλιό καλό ποδόσφαιρο. Θα θέλαμε να δούμε το ποδόσφαιρο πίσω στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό, αλλά αυτό εξαρτάται πάνω απ’ όλα από τις αποφάσεις των κρατικών αρχών. Με όλα τα ιατρικά μέτρα που απαιτούνται και κεκλεισμένων των θυρών, οι αγώνες θα μπορούσες μπορούσαν να ξεκινήσουν σύντομα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X