Δείτε όλη την εκπομπή του ENWSI TV με Καζαντζόγλου, Καπετανάκο και Βούλγαρη (VIDEO)

Δείτε όλη την εκπομπή του ENWSI TV με Καζαντζόγλου, Καπετανάκο και Βούλγαρη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κορωνοϊός έχει σταματήσει τα… πάντα, αλλά όχι το ENWSI TV.

Οι Σταύρος Καζαντζόγλου, Τάσος Καπετανάκος και Σταμάτης Βούλγαρης για περίπου δύο ώρες ήταν στην διάθεση σας, μέσω του ENWSI TV.

Μίλησαν, προφανώς, για πολύ… ΑΕΚ, αναφέρθηκαν στο ζήτημα της Ριζούπολης ενόψει της νέας σεζόν, για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, αλλά και για την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στις προπονήσεις από την Τρίτη σε γκρουπ, μετά και τις σημερινές (30/4) εξελίξεις.

Παράλληλα, μίλησαν για τον Μάσιμο Καρέρα που παίρνει το 100% από τους παίκτες, τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό που η ΑΕΚ θα κινηθεί με στοχευμένες κινήσεις, αλλά και για τους δανεικούς Βράνιες και Αραούχο, οι οποίοι έχουν… κιτρινόμαυρο μέλλον. Όμως, και τα συμβόλαια που λήγουν σε λίγους μήνες είχαν ξεχωριστή θέση στην συζήτηση, με τον… Τσιγκρίνσκι να περνάει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενώ αναφέρθηκαν και στον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ ενόψει του καλοκαιριού.

Δείτε την εκπομπή του ENWSI TV:

https://www.facebook.com/enwsi/videos/900556623738723/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X