Ο Κούκοτς ύψωσε ασπίδα προστασίας γύρω από την μνήμη του Κράουζε

Ο Κούκοτς ύψωσε ασπίδα προστασίας γύρω από την μνήμη του Κράουζε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόνι Κούκοτς ύψωσε μια… ασπίδα προστασίας γύρω από την μνήμη του άλλοτε GM των Σικάγο Μπουλς, Τζέρι Κράουζε.

Τα πρώτα δύο επεισόδια του «Last Dance» έφεραν πολλές συζητήσεις γύρω από τους Μπουλς του ’90. Οι δύο που σήκωσαν την μεγαλύτερη… θύελλα είχαν να κάνουν με τις αποφάσεις του Κράουζε και τον μισθό του Σκότι Πίπεν. Ο Κούκοτς, λοιπόν, μίλησε δημόσια για τον GM της ομάδας του Σικάγο και τον υπερασπίστηκε για τις κινήσεις του.

«Ελπίζω πως τα επόμενα επεισόδια θα είναι πιο φωτεινά και θα δώσουν στον κόσμο την ευκαιρία να γιορτάσει για το μπάσκετ, αντί να βρουν “θύτες” και ανθρώπους που θα πρέπει να κατηγορήσουμε, γιατί δεν πήραν οκτώ ή 10 πρωταθλήματα. Ο κόσμος ήταν πολύ χαρούμενος όσο συνέβαιναν όλα αυτά. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο νευριασμένοι τώρα», ανέφερε αρχικά σχολιάζοντας το ντοκιμαντέρ του ESPN και συνέχισε λέγοντας για τον Κράουζε:

«Με κυνηγούσε για τρία χρόνια. Η ατάκα του ήταν: “Δεν έχεις ιδέα. Έχουμε έναν απίστευτο προπονητή και τρομερούς παίκτες. Έχουμε αθλητικούς παίκτες, σαν τον Τζόρνταν και τον Πίπεν, που μπορούν να κάνουν τα πάντα”. Απολάμβανε να μιλάει για την ομάδα. Ποτέ δεν έλεγε πως “έχτισε” ο ίδιος την ομάδα για να αποδίδει έτσι. Απλά, μιλούσε για το πόσο σπουδαίοι ήταν οι Μπουλς. Ο κόσμος που δεν ήταν εκεί κάνει εικασίες και λέει πως το “εγώ” του διέλυσε την δυναστεία. Δεν εκτιμάτε όσα έκανε, αλλά γιατί τον κατηγορείτε κι όλας συνέχεια; Φυσικά, θα επηρέασε κάποιον. Δεν είναι εδώ, αλλά δεν θέλω καν να πω ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν έκανε κάτι κακό, για να χρειαστεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ήταν ο GM των έξι φορές πρωταθλητών. Βρείτε μου κι άλλους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη που το έκαναν αυτό, σε οποιοδήποτε σπορ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X