ΑΕΚ: Οι δύο άξονες του Ίβιτς

Το πρόγραμμα του Ιβιτς μετά την πανδημία: Ταξίδια και scouting
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λόγω της πανδημίας όλες οι ομάδες θα έχουν ζημιές. Μέσα σε αυτές θα είναι δεδομένα και η ΑΕΚ, η οποία όπως γίνεται αντιληπτό έχει απώλειες εσόδων από τηλεοπτικά έσοδα, διαφημίσεις, εισιτήρια και χορηγίες.

Το έργο του Ίλια Ίβιτς ενόψει της νέας σεζόν δε θα είναι καθόλου εύκολο. Βλέπετε θα πρέπει να τα βάλει κάτω όταν καθίσει η σκόνη της πανδημίας και αφού διαπιστώσει το μέγεθος της ζημιάς, τότε θα αποφασίσει μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πως θα κινηθεί η «Ένωση».

Ένας από τους στόχους του Τεχνικού Διευθυντή της «Ένωσης» είναι να κάνει και μία περήφανη πώληση. Παίκτες που μπορούν να φέρουν χρήματα υπάρχουν πολλοί. Μπάρκας, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα είναι τέσσερις εξ αυτών. Αν οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν ένα καλό deal θα καλύψουν το σημαντικό μέρος της ζημιάς και θα μπορούν να είναι πιο ευέλικτοι στη συνέχεια.

Ο δεύτερος άξονας είναι να γίνει μία αναδιαμόρφωση – εξορθολογισμός του ρόστερ και του μπάτζετ. Βλέπετε υπάρχουν παίκτες που δεν χρειάζονται και δεν υπολογίζονται. Παίκτες όπως για παράδειγμα ο Σιμάο που είναι μεν δανεικός, αλλά αν η Χάποελ Μπερ Σεβά δεν ασκήσει την οψιόν αγοράς του, θα επιστρέψει στα Σπάτα μαζί με τα 450 χιλιάρικα που παίρνει το χρόνο. Βάλτε σε αυτή την κατηγορία και τον Ντέλετιτς. Συμβόλαιο με 150 χιλιάρικα έχει. Αυτοί οι δύο μόνο μπορούν να σου δώσουν έναν αέρα 600 χιλιάδων για ένα καλό εξτρέμ για παράδειγμα.

Στη συνέχεια υπάρχει η περίπτωση του Χουλτ. Ο Σουηδός έχει ένα συμβόλαιο λίγο πάνω από τα 300 χιλιάρικα. Με αυτά τα χρήματα θα ψάξουν να βρούνε οι «κιτρινόμαυροι» κάτι καλό για να έχει ο Έλντερ Λόπες ένα καλό back up.

Όσο για το κέντρο της άμυνας, εκεί είναι ανοιχτά τα θέματα των Τσιγκρίνσκι και Βράνιες. Αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης και Κλωναρίδης. Και οι τρεις μαζί κοστίζουν από 350 έως 400 χιλιάδες ευρώ. Με το ποσό αυτό και ότι άλλο προκύψει από τους δύο νυν στόπερ η ποιότητα μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο δίχως επιπλέον «ζημιές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X