Κορωνοϊός: 215 νεκροί σε μια μέρα στη Γερμανία

Κορωνοϊός: 116 οι νεκροί, 10 νέα κρούσματα, 2.245 στο σύνολο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη 215 άνθρωποι υπέκυψαν στην ασθένεια Covid-19, που προκαλεί ο κορωνοϊός, το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία, με το σύνολο των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία να φθάνει τους 5.094.

Πάντως, ο αριθμός των νέων θανάτων ήταν συγκριτικά χαμηλότερος από αυτόν της προηγουμένης (281), σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί σε ειδικό ιστότοπο το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Ταυτόχρονα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στη γερμανική επικράτεια αυξήθηκαν κατά 2.352, φθάνοντας έτσι τα 148.046,. Είναι η τρίτη συνεχόμενη ημέρα που καταγράφεται επιτάχυνση της εξάπλωσης του κορονοϊού, καθώς ο αριθμός της προηγουμένης ήταν λίγο κατώτερος (2.237).

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλη την χώρα

Πάντως, ενώ σταδιακά στη χώρα σχεδιάζεται η επιστροφή στην καθημερινότητα, υποχρεωτική σε όλη την Γερμανία θα είναι από την επόμενη εβδομάδα η χρήση προστατευτικής μάσκας, τουλάχιστον για τους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και τους πελάτες των εμπορικών καταστημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X