«Δεν θα ξεκινήσει η Serie A, εάν δεν το επιτρέψουν οι συνθήκες »

«Δεν θα ξεκινήσει η Serie A, εάν δεν το επιτρέψουν οι συνθήκες »
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αβεβαιότητα σχετικά με την ημερομηνία επανέναρξης της Serie A όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Ιταλού υπουργού Αθλητισμού.

«Θα γίνει μια συνάντηση την Τετάρτη στην οποία η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FIGC) θα μου παρουσιάσει το πρωτόκολλο, κυρίως για τις προπονήσεις. Εγώ δεν ξεκινάω το πρωτάθλημα ή την προπόνηση στις 4 Μαΐου , εάν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν» σχολίασε ο Βιτσέντζο Σπανταφόρα στην Tg2 Post.

«Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και δεν είναι μόνο η Serie A. Σίγουρα είναι μια οικονομική βιομηχανία, εστιάζουμε και σε αυτή. Πρέπει να καταλάβουμε εάν το ποδόσφαιρο είναι έτοιμο να ξεκινήσει εκ νέου με τις προπονήσεις. Θα το αξιολογήσω πολύ προσεκτικά, αλλά αυτό δεν πρέπει να δώσει την ψευδαίσθηση ότι η συνέχιση της προπόνησης σημαίνει επανάληψη του πρωταθλήματος» συμπλήρωσε ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X