Spoiler: Ποιος είναι ο χαρακτήρας που πεθαίνει στο «Καφέ της Χαράς»

Spoiler: Ποιος είναι ο χαρακτήρας που πεθαίνει στο «Καφέ της Χαράς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν μόλις μερικές ημέρες πριν όταν ο Χάρης Ρώμας επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν το Κολοκοτρωνίτσι να γίνεται άνω κάτω λόγω ενός θανάτου.

Δυστυχώς, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ένας από τους χαρακτήρες της σειράς πεθαίνει, με τον δημιουργό να μην αποκαλύπτει αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν… διαρροές που θέλουν τον ήρωα που καταλήγει νεκρός να είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους της σειράς ολόκληρης.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο χαρακτήρας που πεθαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι μας κρατά συντροφιά ήδη από τον πρώτο κύκλο της σειράς και δεν είναι άλλος από τον Τρελαντώνη…

Χωρίς να έχει διαρρεύσει ο τρόπος με τον οποίο θα φύγει από τη ζωή, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον ηθοποιό να αποχωρεί λόγω υποχρεώσεών του στον ALPHA, καθώς το κανάλι της Κάντζας δεν χάρηκε ιδιαίτερα με την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» καθώς δύο από τα άτομα που είχε στο δυναμικό του (Ρένια Λουιζίδου – Χάρης Γρηγορόπουλος) κλήθηκαν να δώσουν το «παρών» στα νέα επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X