Η FIFA μεταθέτει για το καλοκαίρι του 2022 το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Η FIFA μεταθέτει για το καλοκαίρι του 2022 το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η FIFA αναμένεται νa ανακοινώσει τη μετάθεση του νέου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με τη συμμετοχή 24 ομάδων, για το καλοκαίρι του 2022. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, η Κίνα επρόκειτο να φιλοξενήσει το πρώτο Super Παγκόσμιο Συλλόγων τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2021 με 24 ομάδες.

Ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού αλλάζει τα πλάνα και όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS» αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες η μετάθεση διεξαγωγής της διοργάνωσης με τη νέα μορφή για το καλοκαίρι το 2022.

Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην Κίνα, ενώ τον Νοέμβριο της ίδια χρονιάς θα διεξαχθεί το Μουντιάλ στο Κατάρ. Το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων δεν μπορεί να διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι, καθώς μετατέθηκαν για του χρόνου τόσο το EURO όσο και το Κόπα Αμέρικα. Η δεύτερη διοργάνωση θα διεξαχθεί το 2025, όπως ήταν από την αρχή προγραμματισμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X