FIFA: Σκέφτεται τρίτη μεταγραφική περίοδο!

FIFA: Επεκτείνει επ' αόριστον τη σεζόν 2019-20!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O διευθυντής κανονισμών ποδοσφαίρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ρίχνει στο τραπέζι μια νέα σκέψη της FIFA, η οποία είναι η δημιουργία μιας τρίτης μεταγραφικής περιόδου.

Μιλώντας στη γερμανική τηλεόραση ARD, στην εκπομπή “Sportschau”, ο Αυστραλός παράγοντας Τζέιμς Κίτσινγκ ισχυρίστηκε:

“Αυτό που θα μπορούσαμε να δούμε εξαιτίας αυτής της κρίσης, είναι ένα νέο παράθυρο μεταγραφικής περιόδου. Μια τρίτη μεταγραφική περίοδος”. Ως γνωστόν, κατά της διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου, υπάρχει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού (12 εβδομάδες) και αυτή του χειμώνα (4 εβδομάδες).

Από τη στιγμή που η σεζόν κυλά προς τα πίσω λόγω κορωνοϊού, η FIFA επιδιώκει να βρει λύσεις. “Μπορούμε να χειριστούμε έτσι την κατάσταση, ώστε η ετήσια μεταγραφική περίοδος να μην ξεπεράσει τις 16 εβδομάδες συνολικά” πρόσθεσε ο Τζέιμς Κίτσινγκ.

Το πλάνο είναι αυτή η τρίτη μεταγραφική περίοδος να διαρκέσει δύο εβδομάδες και ως εκ τούτου αυτή του καλοκαιριού να μειωθεί. Αυτή, επαναλαμβάνουμε, είναι μια σκέψη που έχει η FIFA, που έχει πέσει στο τραπέζι τις τελευταίες μέρες, όχι απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X