Παραλήρημα Τσουκαλά: «Δεν έχω φίλους ΑΕΚτζήδες γιατί μπορεί να έμπαινα φυλακή»! (VIDEO)

Παραλήρημα Τσουκαλά: «Δεν έχω φίλους ΑΕΚτζήδες γιατί μπορεί να έμπαινα φυλακή»! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάκης Τσουκαλάς στην εκπομπή The 2Night Show της Παρασκευής ήταν ο γνωστός… Τάκης Τσουκαλάς. Και να θέλει δεν μπορεί να υποδυθεί κάποιον άλλον, είναι αυτός που είναι, στα 62 του, οι απόψεις του, οι τρόποι του, η συμπεριφορά του δεν αλλάζουν.

Η αλήθεια είναι πως για τα κυβικά του άργησε να… απασφαλίσει όμως όταν έγινε αυτό (όσο κι αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επαναλάμβανε πως… «δεν ήθελα να πάει εκεί η κουβέντα») στον αέρα του ΑΝΤ1 μεταδόθηκε ένα ακραίο παραλήρημα, με ρατσιστικές, εθνικιστικές κορώνες, με φανατισμό, με μίσος.

Μερικές από αυτές: «Εγώ δεν έχω φίλο Παναθηναϊκό, όπως δεν έχω Ιεχωβά, δεν έχω Μουσουλμάνο, κακό είναι αυτό; Εγώ είμαι Έλληνας και είμαι Ορθόδοξος. Έχω επιλέξει κάποια πράγματα να μην έχω φίλους Παναθηναϊκούς, ΑΕΚτζήδες και ΠΑΟΚτζήδες γιατί μπορεί να έμπαινα φυλακή Γρηγόρη. Μου τη δίνει έτσι στα νεύρα με τα ψέματα και θα τον πέταγα από το μπαλκόνι. Εγώ δεν μπορώ να κάτσω με έναν Μουσουλμάνο να φάω φαγητό. Δεν γίνεται. Δεν είναι κακό. Εσύ μπορείς να κάτσεις με έναν Τούρκο να φας; Εγώ πήγα στην Κωνσταντινούπολη το 12, και ζήτησα έναν ελληνικό καφέ και μου έλεγε ότι είναι τούρκικος. Αφού είναι ελληνικός ο καφές».

Το πράγμα εδώ ξεφεύγει. Διότι, δεν αφορά ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, ένα ανάποδα σφύριγμα, ένα ποδοσφαιρικό ματς, αλλά κάτι πολύ πιο σύνθετο, πιο επικίνδυνο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είδε έντρομος το σενάριο που περίμενε να δει, να ξεχειλώνει και μην μαζεύεται με τίποτα, έκλεισε βιαστικά κι απότομα τον καλεσμένο του, όμως η ζημιά είχε γίνει. Κι όλα αυτά με τον συμπαρουσιαστή του, τον Νικόλα Ράπτη να μένει παγωμένος.

Κι όλο αυτό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να προσπαθεί να λειάνει τις γωνίες, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα («Νομίζω ότι αυτό είναι ο Τάκης όταν παίρνει φόρα») και να κλείνει λέγοντας πως «πάντως έκλεισε με το θετικό μήνυμα να είμαστε όλοι καλά σε ότι αφορά την υγεία μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X