Ο Γιορέντε έβγαλε σε δημοπρασία τη φανέλα από το Λίβερπουλ-Ατλέτικο

Ο Γιορέντε έβγαλε σε δημοπρασία τη φανέλα από το Λίβερπουλ-Ατλέτικο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συλλεκτική φανέλα, συμβολική κίνηση για τον Μάρκος Γιορέντε, ο οποίος δώρισε τη φανέλα από το ονειρικό βράδυ της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ σε φιλανθρωπική δημοπρασία και τη μάχη κατά του Covid-19.

Θα μπορούσε να την κρατήσει για πάντα στο δωμάτιό του. Η βραδιά που έζησε ο Μάρκος Γιορέντε και εξαιτίας του εκατοντάδες χιλιάδες Μαδριλένοι στις 11 Μαρτίου, στο τελευταίο ματς προ κορονοϊού όταν η Ατλέτικο έφευγε θριαμβεύτρια από το Λίβερπουλ με δύο δικά του γκολ, μοιάζει ανεπανάληπτη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ισπανός παίκτης των Κολτσονέρος θέλησε να την χρησιμοποιήσει για πιο σημαντικό σκοπό. Το σπουδαίο κειμήλιο από την «μαγική» ανατροπή στο «Άνφιλντ», η φανέλα που φόρεσε, τέθηκε στην φιλανθρωπική δημοπρασία #lamejorasistencia, σε μία υπέροχη δωρεά από τον ίδιο.

Ο Γιορέντε ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του μέσω βίντεο, δηλώνοντας πως η συγκεκριμένη φανέλα είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει στη συλλογή του και σίγουρα θα βοηθήσει οικονομικά το εγχείρημα, με στόχο την καταπολέμηση του Covid-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X