Παπαπέτρου: «Συγκεντρώνουμε χρήματα για αγορά ΜΕΘ ή ιατρικού υλικού -Είμαστε σε πρώιμο στάδιο»

Ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου, μίλησε για την πρωτοβουλία που πήραν οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί της Super League να συγκεντρώσουν χρήματα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν ακολουθούν πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι στο διάστημα της καραντίνας:

«Δεν μας παίρνει να κάνουμε και αλλιώς, όπως και οι ποδοσφαιριστές έτσι και εμείς γυμναζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Στο σπίτι, όπως πρέπει, με το πρόγραμμα του γυμναστή».

Για την φημολογία που υπάρχει ότι εφόσον ξαναρχίσει το Πρωτάθλημα θα σφυρίζουν μόνο Έλληνες διαιτητές: «Δεν ξέρω κάτι τέτοιο, δεν είμαι αρμόδιος. Το αντιλαμβάνομαι ότι έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις από το εξωτερικό. Όπως και να έχει εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι, δεν ξέρω αν θα υλοποιηθεί κάτι τέτοιο».

Υπογράμμισε ότι: «Πριν δύο μέρες ο κ. Σιδηρόπουλος πήρε μία πρωτοβουλία που μας βρήκε σύμφωνους όλους τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League 1, για να προχωρήσουμε στην αγορά ΜΕΘ δίνοντας ένας μέρος από τις αμοιβές μας ως VAR και AVAR ή να προβούμε σε αγορά ιατρικού υλικού. Είμαστε σε ένα πρώιμο στάδιο όσον αφορά το ποσό.

Ο κ. Ζαχαριάδης έκανε δωρεά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Αυτό είναι ξεχωριστό κομμάτι, τώρα εδώ μιλάμε για κάτι ομάδικό, ακόμη δεν ξέρουμε ποιο ποσό θέλουμε. Ο καθένας δίνει ό,τι μπορεί. Οι διαιτητές πάντα σε τέτοιες περιστάσεις είναι ενωμένοι και προσπαθούν να βοηθήσουν. Κάνουμε πολλά πράγματα που δεν τα ξέρει καν ο κόσμος. Ο σύνδεσμος Αθηνών, θέλω να πω, ότι προσφέρει το ποσό των 1.000 ευρώ και έχουμε ενημερώσει ότι έχουμε αυτά τα χρήματα στα χέρια μας».

Τέλος, για τις συμβουλές που του δίνει ο πατέρας του, πρώην διαιτητής, σημείωσε: «Θα το καταλάβετε εύκολα αυτό που θα σας πω. Ο καθένας χαράζει τον δικό του δρόμο. Άλλη η καριέρα του πατέρα μου, άλλη η δική μου. Σίγουρα όταν έχεις έναν πατέρα που ξέρει τόσο καλά αυτό το κομμάτι τον συμβουλεύεσαι, αλλά οι καριέρες μας είναι διαφορετικές».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X