Τάνκοβιτς και άλλα πρώτα «βιολιά» στην πόρτα της ΑΕΚ!

Τάνκοβιτς και άλλα πρώτα «βιολιά» στην πόρτα της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς αλλά και άλλοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές χτυπούν την πόρτα της ΑΕΚ για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», το γήπεδο της «Ένωσης» αλλά και η ίδια η ΑΕΚ αποτελούν μεγάλο μέγεθος, για παίκτες από το… πάνω ράφι που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και ρίχνουν… γέφυρες με την «Ένωση», καθώς βλέπουν τις προοπτικές που χτίζονται με το γήπεδο. Μάλιστα, από την ίδια την ΑΕΚ τονίζουν ότι «θα προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες», αναφορικά με το καλοκαίρι.

Ο Τάνκοβιτς είναι μια από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Αλλά σίγουρα, μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει αρκετός χρόνος, ώστε να προκύψουν κι’ άλλες ξεχωριστές περιπτώσεις. Ενώ όσον αφορά το μέλλον του Τάνκοβιτς, είναι σίγουρα μακριά από την Χάμαρμπι. Αυτό δήλωσε και σε σάιτ της Σουηδίας ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Γιάσπερ Γιάνσον, που τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις για τον Τάνκοβιτς έχουν «παγώσει» ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά ούτως ή άλλως ήταν σχεδόν απίθανο να παραμείνει στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X