Κορωνοϊός: Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο στην Κύπρο- 31 νέα κρούσματα

Πάνω από 86.000 οι νεκροί - Κοντά στο 1,5 εκατομμύριο τα κρούσματα παγκοσμίως

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιπλέον 31 κρούσματα του νέου κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν την Παρασκευή στην Κύπρο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα 595, περιλαμβανομένων και των 10 κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις.
Μεταξύ των νέων κρουσμάτων περιλαμβάνεται και ένα μέλος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, το οποίο τέθηκε σε απομόνωση και οι επαφές του ιχνηλατούνται.

Το τελευταίο 24ωρο δεν αναφέρθηκαν νέοι θάνατοι από τον COVID-19.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μοριακής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου Λεόντιο Κωστρίκη, ο μικρότερος αριθμός νέων κρουσμάτων επιτρέπει μια μικρή αισιοδοξία, ωστόσο παραμένει υψηλός και γι’ αυτό το λόγο δεν επιτρέπεται χαλάρωση στην τήρηση των περιοριστικών μέτρων.

Μεταξύ των νέων κρουσμάτων, τα 15 εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης, ένα άτομο είχε ταξιδιωτικό ιστορικό, ενώ ερευνάται το επιδημιολογικό ιστορικό για ακόμη 15 άτομα.

Παράλληλα, ο «υπουργός Υγείας» των Κατεχομένων Αλί Πιλί ανακοίνωσε ακόμη τρία κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στην Κατεχόμενη Κύπρο σε 99 επί συνόλου 3.890 εργαστηριακών ελέγχων.

Πηγή: euronews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X