Working Group Super League: Οι πρώτες επαφές για την οικονομική ζημιά

Working Group Super League: Οι πρώτες επαφές για την οικονομική ζημιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το working group της Super League βρίσκεται καθημερινά σε επαφή και στο τραπέζι στις πρώτες συζητήσεις έχει πέσει το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς για το πρωτάθλημα και τις ομάδες, όπως αναφέρει το gazzetta.

Η ομάδα εργασίας της Super League απαρτίζεται από τους τέσσερις μεγάλους (AEK, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) και τους Ατρόμητο και ΑΕΛ (που εκπροσωπούν τις υπόλοιπες ομάδες).

Την Τρίτη (7/4) υπήρξε μία ακόμα συζήτηση με τηλεδιάσκεψη και σε αυτήν την φάση συζητιέται κυρίως το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς για το πρωτάθλημα και τις ομάδες. Μία αξιολόγηση του μεγέθους της ζημιάς, πώς μπορεί αυτή να περιοριστεί και φυσικά το πού μπορεί να φτάσει.

Επίσης συζητήθηκαν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν σ’ αυτό το πλαίσιο για την σωστή ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς αλλά ιδίως για την όσο πιο ομαλή μετάβαση στην επόμενη χρονιά. Σχετικές αποφάσεις πάντως αναμένονται από την Πέμπτη και μετά.

Στην Λίγκα βλέπουν το πρόβλημα απ’ όλες τις πλευρές και όχι μόνο σε σχέση με τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Το working group τις αποφάσεις που θα πάρει θα τις μεταφέρει επίσημα στο Δ.Σ. της Λίγκας που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη το αργότερο έως τις 24 Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X