Στο No2 στην ιστορία των Μπακς το 17-0, κυνηγάνε το ρεκόρ των Πρωταθλητών του 1971

Οι επαφές των ομάδων και των παικτών στο ΝΒΑ αφορά το κομμάτι των πληρωμών σε περίπτωση οριστικού «λουκέτου» και, για την ώρα τουλάχιστον, δεν φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα πλάνο για επανέναρξη της σεζόν.

Το ΝΒΑ έχει μπει σε καθεστώς αναβολής λόγω της κρίσης με τον Covid-19 και ο Μπράιαν Ουίντχορστ του ESPN έδωσε στίγμα για οριστική διακοπή, κάτι που προκύπτει από τις συζητήσεις ανάμεσα σε ομάδες και παίκτες.

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη κάτσει στο τραπέζι για να διαπραγματευτούν το ύψος των περικοπών σε περίπτωση «λουκέτου», με τον Αμερικανό δημοσιογράφο να τονίζει πως το κλίμα «μυρίζει» απαισιοδοξία, σε ότι αφορά τουλάχιστον μία πιθανή επανέναρξη της λίγκας.

«Έχω μιλήσει και με τα δύο μέρη για το ζήτημα. Είναι ξεκάθαρο πως το ΝΒΑ οδεύει προς ένα deal για την οριστική διακοπή της σεζόν. Δεν έχει μιλήσει κανένας για πιθανή επανέναρξη των αγώνων, απλά συζητούν για θέματα οικονομικής φύσεως», τονίζει ο Ουίντχορστ, ο οποίος σημειώνει ότι η Κίνα θα αποτελέσει… οδηγό για την κορυφαία λίγκα του κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X