Μάνατζερ Λόπες: «Είναι ανήσυχοι οι παίκτες αναφορικά με τον κορωνοϊό»

Λόπες: «Μας τονώνει η νίκη στο ντέρμπι, καθοριστικός ο Αραούχο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ατζέντης του αριστερού μπακ της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες, Ουλίσες Σάντος, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, Πορτογαλίας, μετέφερε την ανησυχία όλων των ποδοσφαιριστών παγκοσμίως για τις περικοπές λόγω κορονοϊού.

«Προφανώς και οι παίκτες ανησυχούν. Είναι ανήσυχοι για το επάγγελμά τους και ρωτούν διαρκώς το τι γίνεται και το πότε και εάν θα έχουμε πάλι πρωταθλήματα. Ως προς το μέλλον πρέπει να δούμε την επίδραση στην αγορά.

Σε σχέση με τις τωρινές συνθήκες το τι διάθεση για περικοπές μισθών θα δείξουν οι ομάδες. Γενικά υπάρχει αγωνία στους παίκτες. Πρέπει να δούμε το πού θα φτάσουν οι περικοπές μισθών».

Πρέπει να δούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα και εάν οι περικοπές θα είναι πραγματικές. Τι εννοώ; Εάν η ομάδα έχει οικονομική ζημία, είναι λογικό το βήμα περικοπών μισθών και αποδοχών”, υποστήριξε ο Ουλίσες Σάντος ο οποίος έχει μεταξύ άλλων στο πελατολόγιό του και τον Ζέλσον Μαρτίνς της Μονακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X