Οργή Χλεμπ για τις αποφάσεις του προέδρου της Λευκορωσίας

Οργή Χλεμπ για τις αποφάσεις του προέδρου της Λευκορωσίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λευκορωσία είναι η μοναδική χώρα όπου η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται κανονικά, παρά την πανδημία του κορωνοϊού.

Από το 1994, η χώρα διοικείται από το αυταρχικό καθεστώς του Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο οποίος επέλεξε να μην λάβει κανένα μέτρο για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού. Στη Λευκορωσία, έχουν καταγραφεί επισήμως, μόλις 51 κρούσματα και το πρωτάθλημα επανήρχισε κανονικά -μετά τη χειμερινή διακοπή- την περασμένη Πέμπτη (19/3) με την αναμέτρηση Ενεργκέτικ Μινσκ-Μπάτε Μπορίσοφ (3-1), που διεξήχθη παρουσία 750 θεατών!

Η στάση του Λουκασένκο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλεξάντερ Χλεμπ.

Ο κορυφαίος Λευκορώσος ποδοσφαιριστής απηύθυνε κραυγή αγωνίας για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του.

«Ο κορωνοϊός έχει αναστείλει το Champions League και το Europa League. Είναι μια καλή απόφαση επειδή πρέπει να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον ιό. Η UEFA έκανε το σωστό. Αλλά στη Λευκορωσία, είναι σαν να μην ενδιαφέρεται κανένας. Είναι εκπληκτικό. Ίσως σε μια εβδομάδα ή δύο θα σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ίσως ο πρόεδρός μας, περιμένει να δούμε τι θα συμβεί με τον ιό. Όλοι εδώ βλέπουν την κατάσταση στην Ιταλία και την Ισπανία. Αυτό δεν είναι καλό. Αλλά στη χώρα μας, οι ηγέτες θεωρούν πως δεν είναι τόσο ακραίο. Πολλοί νέοι και μαθητές σκέφτονται το ίδιο. Μένω στο σπίτι με την οικογένειά μου. Αλλά όταν βγαίνω έξω, οι δρόμοι και τα εστιατόρια είναι γεμάτα κόσμο. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Δεν τους νοιάζει. Με ενδιαφέρει η υγεία μου και αυτή της οικογένειάς μου, είμαι σε επαφή με ελάχιστους ανθρώπους. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω τι συμβαίνει στην χώρα μου. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν ξέρω» ήταν τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X