Αποφασίζουν για την Serie A, προς Αύγουστο το Κύπελλο Ιταλίας

Έπεσε από την κορυφή μετά από 560 μέρες η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ιταλία αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση όσον αφορά το μέλλον της Serie A όπου υπάρχουν τέσσερις επιλογές, οι οποίες εξετάζονται.

Με βάση την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ιταλία λόγω του κορωνοϊού, οι ποδοσφαιρικοί φορείς θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα επανέναρξης της Serie A. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Corriere dello Sport» η διεξαγωγή αγώνων των Μάιο συγκεντρώνει λίγες ελπίδες, αντίθετα ο Ιούνιος δείχνει ο πιο πιθανός μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Ιουλίου που είναι μεν πιο ρεαλιστική αλλά θα υπάρχει πίεση στο πρόγραμμα. Η τέταρτη επιλογή είναι να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα αλλά αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Όσον αφορά το Κύπελλο Ιταλίας (το οποίο βρίσκεται στην φάση των ημιτελικών), το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει τον Αύγουστο μετά την ολοκλήρωση της Serie A.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X