Σφαιρόπουλος: «Νιώθω την αγάπη όλου του Ισραήλ»

Σφαιρόπουλος: «Νιώθω την αγάπη όλου του Ισραήλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει γενέθλια («έκλεισε» τα 53) και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την παρουσία του στην πρωταθλήτρια Ισραήλ, αναφέρθηκε στα σημεία που άλλαξαν την ομάδα τους τελευταίους μήνες.

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στις πρώτες στιγμές του στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι: «Όταν ήρθα στην Μακάμπι ο πρώτος στόχος μου ήταν να αλλάξει το πνεύμα της ομάδας. Έκανα συναντήσεις προσωπικά με τους παίκτες, τους άκουσα και τους μίλησα. Μιλήσαμε για το πώς πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και αρχίσαμε να προπονούμαστε σκληρά. Το δεύτερο στοιχείο ήταν ότι άλλαξε η τακτική και αμυντική προσέγγιση στην προπόνηση. Παίζαμε πιο γρήγορα, παίζαμε πιο έξυπνα στην επίθεση, διαβάζαμε το παιχνίδι και εκτελούσαμε».

Σχετικά με το κομμάτι που του αρέσει περισσότερο στο Ισραήλ τόνισε: «Νιώθω την αγάπη όλης της χώρας. Είναι μια πολύ όμορφη χώρα με ήλιο, θάλασσα και καλή οργάνωση, που βοηθάει τον κόσμο. Κάτι που μου αρέσει πολύ εδώ είναι πως όλοι είναι φιλικοί σε μένα και στην οικογένειά μου. Εκτιμώ τους πάντες και την επικοινωνία που έχουμε με τον κόσμο, που είναι κάτι που θα κρατήσω στην καρδιά μου για πάντα. Είναι κάτι που εάν το ζήσεις και νιώσεις την αγάπη επιδρά σε σένα και αυτό θα το έχω πάντα στην καρδιά μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X