Κορωνοϊός: Κλείνουν και τα καταστήματα λιανικής-Τι μένει ανοιχτό!

Κορωνοϊός: Κλείνουν και τα καταστήματα λιανικής-Τι μένει ανοιχτό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/3) ανακοινώθηκαν από τη Κυβέρνηση τα νέα μέτρα για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Όπως ανακοινώθηκε κλείνουν τα καταστήματα λιανικής, ωστόσο θα παραμείνουν ανοιχτά σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, τράπεζες και βενζινάδικα.

Με τηλεδιάσκεψη λόγω κορωνοϊού έγινε η ενημέρωση από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας» τόνισε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής – λόγω συνθηκών – σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σημειώνοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση παίρνει σταδιακά τα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον κορονοϊό, αλλά και πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσουν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και πρατήρια υγρών καυσίμων. Από την Τετάρτη το μέτρο αναστολής λειτουργίας επεκτείνεται και σε άλλες επιχειρήσεις.

Επίσης, η κ. Πελώνη ανέφερε ότι συντονιστικό ρόλο στην κρίση αυτή αναλαμβάνει ο νέος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλίας, αλλά και πως καταργείται από αύριο και μέχρι τέλος Απριλίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμη, σημείωσε πως όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

Η κ. Πελώνη υπογράμμισε ότι ο Πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και του ζήτησε οι Ιεροί Ναοί να μείνουν ανοιχτοί μόνο για προσευχή.

Παράλληλα, τόνισε ότι σήμερα αποφασίστηκε ότι ολόκληρο το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ θα τεθεί στη διάθεση του συστήματος υγείας για την πανδημία του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X