"Σειρήνες" από Τουρκία για Μάνταλο

Το ραντεβού Μάνταλου-Αλ Ουάχντα και το 1 εκατ.ευρώ στα πόδια του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ίσως η καλύτερη χρονιά της καριέρας του είναι η φετινή για τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της Ένωση έχει φτάσει ήδη το double double σε γκολ και ασίστ έχοντας καταφέρει να κλείσει πολλά στόματα.

Σύμφωνα με το Sport24.gr στν ΑΕΚ έχουν γνώση ότι όντως υπάρχουν περισσότεροι από ένας σύλλογοι που εδρεύουν στην Τουρκία (και ειδικότερα στην Κωνσταντινούπολη) οι οποίοι παρακολουθούν στενά τον αρχηγό της Ένωσης.

Τον περασμένο Γενάρη, άνθρωποι της Αλ Ουάχντα από τα Εμιράτα (μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Μανόλο Χιμένεθ), είχαν συνάντηση στην Αθήνα με τον Ίβιτς για να καταθέσουν επίσημη πρόταση αγοράς του Μάνταλου. Ωστόσο δεν έδειχναν πρόθεση να ξεπεράσουν τα 3 εκατ. ευρώ, όταν η ΑΕΚ αξίωνε περισσότερα.

Μάλιστα, στον ίδιο τον Μάνταλο, ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ. Τελικά η πρόταση δεν έφτασε ποτέ καθώς οι Άραβες κατάλαβαν ότι στα ποσά που εκείνοι σκέφτονταν να κινηθούν, θα… έτρωγαν πόρτα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X