Βάζει... μπρος για να «δέσει» Βράνιες, Αραούχο και Σιμάνσκι η ΑΕΚ

Βάζει... μπρος για να «δέσει» Βράνιες, Αραούχο και Σιμάνσκι η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει άμεσα τις συζητήσεις για να κρατήσει στο ρόστερ της τους Αραούχο, Βράνιες και Σιμάνσκι.

Δεδομένα, και οι τρεις παίκτες επιθυμούν την παραμονή τους στην Ένωση και ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να «τρέξει» τις υποθέσεις.

Η περίπτωση του Βράνιες είναι και η πιο περίπλοκη, καθώς ο Βόσνιος αμυντικός αγωνίζεται δανεικός στην ΑΕΚ από την Άντερλεχτ, δίχως να υπάρχει οψιόν αγοράς. Οι Βέλγοι δύσκολα θα τον υπολογίσουν ξανά στα πλάνα τους, ωστόσο η συζήτηση θα ξεκινήσει από μηδενική βάση.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα δεδομένα για τους Αραούχο και Σιμάνσκι.

Για τον «Τσίνο», η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει 2,7 εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας για να τον κρατήσει στο ρόστερ κι αν δεν το κάνει θα πληρώσει 200.000 ευρώ ως πέναλτι.

Για τον Σιμάνσκι υπάρχει οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που βάσει της συμφωνίας πρέπει να καταβληθεί εφάπαξ και χωρίς δόσεις στην Αχμάτ Γκρόζνι μέχρι το τέλος Μαΐου. Η ΑΕΚ φέρεται να επιθυμεί την αγορά του Πολωνού μέσου, αλλά θα επιδιώξει να κάνει έναν διακανονισμό για την καταβολή του ποσού σε δόσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X