Θεοδωρίδης για τον κορωνοϊό: «Έχουμε επαφές με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις διάφορες κυβερνήσεις»

Θεοδωρίδης για τον κορωνοϊό: «Έχουμε επαφές με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις διάφορες κυβερνήσεις»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, παραδέχτηκε πως θα είναι δύσκολο να αλλάξουν ημερομηνίες των αγώνων, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιρικές αρχές είναι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου του κορωνοϊού.

Όσον αφορά μάλιστα στην ανησυχία που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων από τη στιγμή που ακολουθούν παιχνίδια για το Champions League και το Europa League καθώς και αγώνες των προκριματικών του Euro 2020, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αφήνει να εννοηθεί πως θα είναι δύσκολο να μετατίθενται αγώνες.

«Συναντηθηκαμε με τις ευρωπαϊκές λίγκες την Δευτέρα για να δημιουργήσουμε μία ομάδα συντονισμού για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Από τη δική μας πλευρά ανταποκρινόμαστε στην κατάσταση έχοντας επαφή με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις διάφορες κυβερνήσεις. Δεν θέλουμε να υπερδραματοποιούμε τα πράγματα αλλά έχουμε μία γραμμή επικοινωνίας. Το πρόγραμμα είναι φορτωμένο και είναι δύσκολο να βρεθεί χώρος για τα ματς, με το να δουλεύουμε μαζί θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις».

Για το Euro: «Δουλεύουμε πάνω σε διάφορα σενάρια. Τα τελικά του Euro αρχίζουν τον Ιούνιο. Τις ερχόμενες εβδομάδες έχουμε άλλα παιχνίδια μπροστά μας. Δεν θέλουμε να μοιραστούμε περαιτέρω λεπτομέρειες. Τα πιο επείγοντα πράγματα είναι τα ματς που έχουμε στις ερχόμενες δύο εβδομάδες. Υπάρχουν όμως πλάνα για τα πάντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X