Στην... αντεπίθεση οι οπαδοί της Μπάγερν: «Δεν θα τελειώνει κανένα παιχνίδι!»

Στην... αντεπίθεση οι οπαδοί της Μπάγερν: «Δεν θα τελειώνει κανένα παιχνίδι!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εικόνες με τους παίκτες των Βαυαρών να παρακαλούν τους οπαδούς της ομάδας τους να κατεβάσουν τα πανό με τις ύβρεις για τον ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαν Χοπ και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίζουν πασούλες στα τελευταία λεπτά σε ένδειξη διαμαρτυρίας ήταν πρωτοφανείς.

Οι οπαδοί της Μπάγερν πέρασαν στην αντεπίθεση, μετά τις αντιδράσεις σε βάρος τους, κατηγόρησαν ξανά τον Χοπ ότι χρησιμοποιεί συστήματα ηχογράφησης για να εντοπίζει και να τιμωρεί οπαδούς και σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν, μεταξύ άλλων:

«Δεν θα μείνουν αναπάντητες οι τιμωρίες προς τους οπαδούς. Δεν σας ζητούμε να αποδεχθείτε τις λέξεις και τους χαρακτηρισμούς, αλλά αν θέλετε να διακόπτετε τα ματς για τις ύβρεις, τότε δεν θα τελειώσει κανένα παιχνίδι. Ήταν υπερβολική η αντίδραση με τη διακοπή στο ματς. Το ποδόσφαιρο παραμένει βρώμικο, οι οπαδοί παραμένουν αντιδραστικοί απέναντι στις τιμωρίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X