Έκανε την έκπληξη η Κλουζ!-Έμεινε στην ισοπαλία με τη Σεβίλλη

Έκανε την έκπληξη η Κλουζ!-Έμεινε στην ισοπαλία με τη Σεβίλλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ρουμάνοι συνέχισαν από κει που… έμειναν στη φάση των ομίλων.  Άφησαν εκτός συνέχειας τη Λάτσιο, γιατί να μην το κάνουν και με τη Σεβίλλη. Αυτό βγήκαν και στο γήπεδο οι Ρουμάνοι να αποδείξουν και το έκαναν. Χωρίς να παιχτεί εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, μπόρεσαν να προηγηθούν με το πέναλτι του Ντέακ στο 59’, ωστόσο ενώ όλα πήγαιναν καλά γι’ αυτούς ήρθε ο Εν- Νεσίρι στο 82’ να κάνει το 1-1 και να δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Λοπετέγκι.

Κλάμπ Μπρίζ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Μία Μπρίζ να έχεις 1000 μάτια να την βλέπεις εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Από την αρχή έδειξε πως θα κάνει τα πάντα για να μπει μπροστά στο σκορ και το έκανε στο 15’ με τον Ντένις, αφού ο Μινιολέ έπιασε κοιμώμενη την άμυνα των «Μπέμπηδων» και με βολέ έδωσε μισό γκολ στον επιθετικό, της πρωτοπόρου του Βελγικού πρωταθλήματος. Η Μπρίζ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, χάνοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες, ωστόσο έπειτα από ένα λάθος του Μέχελεν στο 35’ ο Μαρσιάλ, είπε ευχαριστώ και κόντρα στη ροή του αγώνα έκανε το 1-1. Η Μπρίζ συνέχισε να παλεύει για ένα ακόμη τέρμα, ωστόσο αυτό δεν ήρθε με το σκορ να μένει στο 1-1.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλτσμπουργκ 4-1

Είναι η διοργάνωση της και το αποδεικνύει. Η Άιντραχτ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της, αφού μπήκε μπροστά στο σκορ στο 12’ με τον –πρωταγωνιστή του αγώνα– Καμάντα. Ο Γιαπωνέζος πήρε την υπόθεση πρόκριση πάνω του και αφού έκανε το 2-0 στο 44’, ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ τρικ στο 53’. Το 4ο τέρμα για την ομάδα του Χούτερ σημείωσε ο Κόστιτς στο 56’, ενώ το τελικό 4-1 σημειώθηκε από τον Χουάνγκ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπενφίκα 2-1

Όσα φέρνει η στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος, λένε. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ισχύει στο 100%, αφού μέχρι το 55’ μιλούσαμε για ένα παιχνίδι όχι και τόσο ενδιαφέρον. Αυτό άλλαξε με το τέρμα το Πάτρικ στο 56’, όπου ανάγκασε την Μπενφίκα να ανοιχτεί και να αναζητήσει την ισοφάριση την οποία βρήκε με πέναλτι –μέσω VAR– με τον Πίτσι στο 67’. Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 72’ ο Κοβαλένκο.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπασακσεχίρ 3-1

Εύκολο απόγευμα είχε η Σπόρτινγκ απέναντι στην Μπασακσεχίρ, ενώ βρίσκεται με το ένα πόδι στους «16» της διοργάνωσης. Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν μόλις στο 3 έπειτα από προβολή του Κόατες, μετά από κόρνερ του Ακούνια. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (44’) με τον Σποράρ. Ο Βιέτο σημείωσε και το τρίτο γκολ της ομάδας του Φέρο στο 51’. Το τελικό 3-1 που δίνει ελπίδες στους Τούρκους σημείωσε από τη βούλα του Πέναλτι ο Βίσκα.

Τα υπόλοιπα ματς των 19:55:

Κοπεγχάγη – Σέλτικ 1-1 (Εν’ Ντόι 52’/ Έντουαρντ 14’)

Χετάφε – Άγιαξ 2-0 (Ντέιβερσον 37’, Κένεντι 90+3)

Λουντογκόρετς – Ίντερ 0-2 (Έρικσεν 71’, Λουκάκου 90+5 πεν.)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X