Ισοπεδώθηκε ο Πανιώνιος των δέκα απουσιών, 4-0 από τον Ολυμπιακό!

Ισοπεδώθηκε ο Πανιώνιος των δέκα απουσιών, 4-0 από τον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Πανιώνιο (4-0) ο οποίος εμφανίστηκε με πάρα πολλές απουσίες της… τελευταίας στιγμής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τελείωσε την υπόθεση νίκη στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, καθώς προηγούταν με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Χασάν, ο οποίος σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη φορά (4′), ενώ δύο λεπτά αργότερα ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, Ελ Αραμπί διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ο Κώστας Φορτούνης «έγραψε» το 3-0 με πολύ ωραία ατομική ενέργεια. Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο τέρμα για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι.

Το τελικό 4-0, το διαμόρφωσε ο Ελ Αραμπί λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας στην αναμέτρηση, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X