Η παραμονή Βράνιες προτεραιότητα για την ΑΕΚ

Η παραμονή Βράνιες προτεραιότητα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα της παραμονής του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ αναμένεται να ανοίξει μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Βόσνιος στόπερ επέστρεψε το καλοκαίρι στην Ένωση και μετά από ένα κακό πρώτο μισό, με κακές εμφανίσεις και αρκετά εξωαγωνιστικά θέματα , έχει καταφέρει πλέον να γυρίσει το… φύλλο ανάποδα.

Με τον ερχομό του Μάσιμο Καρέρα, ο Βράνιες θυμίζει τον παίκτη στην πρωταθληματική χρονιά της ΑΕΚ. Ο «Κομάντο» είναι εξαιρετικός, αναντικατάστατος, καθοριστικός στα ντέρμπι και βγάζει την απαιτουμένη ηρεμία, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Τι ισχύει με Βράνιες

Η ποιότητα του Βράνιες είναι δεδομένη και το τελευταίο διάστημα δείχνει ξανά, ότι είναι ο κορυφαίος αμυντικός στην Ελλάδα. Αυτόν τον Βράνιες θέλει η ΑΕΚ, αυτόν έχει ανάγκη.

Ο Βόσνιος αγωνίζεται δανεικός από την Άντερλεχτ, δίχως οψιόν αγοράς και αν όλες οι πλευρές επιθυμούν την παραμονή του στην ΑΕΚ, οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως οι Βέλγοι έχουν αποπληρώσει τη μεταγραφή του Βράνιες (είχε απομείνει 1 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι), ωστόσο αυτό το ποσό δεν συνδέθηκε ποτέ με τον δανεισμό του Βόσνιου στην ΑΕΚ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X