Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ σε ντέρμπι: 3-0 τον ΠΑΟ με 2 γκολάρες Αραούχο (VIDEO)

Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ σε ντέρμπι: 3-0 τον ΠΑΟ με 2 γκολάρες Αραούχο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν πρωταπριλιάτικο αστείο μοιάζει!

Η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει σε ντέρμπι από την 1η Απριλίου του 2018. Κατάρα ή πρόβλημα ψυχολογίας; Όπως και να έχει, το σερί των 13 διαδοχικών αποτυχιών σε μεγάλα παιχνίδια πρέπει να λάβει σύντομα ένα τέλος. Το τελευταίο ντέρμπι που πανηγύρισε ο Δικέφαλος ήταν την πρωταθληματική σεζόν 2017-18 όταν νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Τσίνο είχε ανοίξει το γκολ με ένα μαγικό γκολ ανάλογο με εκείνο κόντρα στον Ολυμπιακό που είχε βάλει λίγες μέρες νωρίτερα. Σταμάτησε την μπάλα με το στήθος και πριν προλάβει ο Ινσούα να καταλάβει τι έχει συμβεί με ένα τρομερό αριστερό σουτ νίκησε τον Βλαχοδήμο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ροντρίγκο Γκάλο με ωραίο πλάσε μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, ενώ ο Αραούχο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με προβολή του έπειτα από δική του κεφαλιά που προσέκρουσε στο δοκάρι.

Θυμηθείτε τη μαγική νύχτα στο ΟΑΚΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X