«Ψηφίζουν» Βόννη στην ΑΕΚ!

ΑΕΚάρα φέρε μας ξανά το ευρωπαϊκό!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι ξανά στους «16» του BCL. Σε μια χρονιά που όλα έδειξαν να στραβώνουν με τους τραυματισμούς και την κατάσταση που υπήρξε στην ομάδα, η Ενωση πέτυχε να βρεθεί εκ νέου στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και συνεχίζει να ονειρεύεται final four και τέταρτη ευρωπαϊκή κούπα. Η ΑΕΚ περιμένει τα αποτελέσματα της κλήρωσης της 18ης Φεβρουαρίου για τη φάση των «16», όπου οι πιθανοί αντίπαλοι θα είναι μία από τις Βόννη, Νίζνι και Οστάνδη.

Το enwsi.gr μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το τέλος του ματς με την Ανβίλ και ρώτησε τους «κιτρινόμαυρους» για την επιλογή τους. Σχεδόν με απόλυτη πλειοψηφία, η ομάδα που θέλουν όλοι να βρεθεί στο δρόμο τους είναι η Βόννη. Υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά στην ΑΕΚ εκτιμούν πως με σοβαρότητα – και το πλεονέκτημα έδρας που έχουν βέβαια – θα καταφέρουν να την αποκλείσουν και θα βρεθούν στα προημιτελικά.

Η ομάδα που δεν θέλει σχεδόν κανείς είναι η Νίζνι. Δύσκολη ομάδα, ιδιαίτερα αθλητική, με δύσβατη έδρα. Η Οστάνδη είναι μια ομάδα που δεν είναι αποτρεπτική, αλλά στην ΑΕΚ φαίνεται πως δεν θα ήθελαν να τη βρουν τώρα στο δρόμο τους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X