Βασιλαντωνόπουλος: «Μόνο νίκη στον επαναληπτικό -Στόχος μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Βασιλαντωνόπουλος: «Μόνο νίκη στον επαναληπτικό -Στόχος μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μετά το τέλος του ματς κόντρα στον Παναιτωλικό μίλησε στην κάμερα της Cosmote για το αποτέλεσμα και τον… στόχο του Κυπέλλου.

«Κάναμε αρκετές ευκαιρίες για να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ. Γνωρίζαμε πως ο Παναιτωλικός έχει δυναμώσει πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κάποια μέτρα και δεχτήκαμε ένα γκολ. Στον επαναληπτικό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για να πάρουμε την πρόκριση. Άλλωστε το Κύπελλο είναι στόχος μας, μόνο γι’ αυτό παλεύουμε», ανέφερε ο δεξιός μπακ της «Ένωσης».

Ερωτηθείς αν υπήρξε κούραση στην ομάδα απάντησε: «Αρκετά παιδιά έχουν πολλά παιχνίδια. Δεν ξέρω αν ήταν παράγοντας αυτός. Πάντως είχαμε ευκαιρίες, όπως με το σουτ του Λιβάγια, για να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν έγινε».

Για τη συμμετοχή του είπε: «Είχα σχεδόν επτά μήνες να παίξω. Ήμουν έτοιμος, δουλεύω καθημερινά σκληρά και όταν μου δοθεί η ευκαιρία θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Ο προπονητής έχει δώσει στα περισσότερα παιδιά του ρόστερ χρόνο και πρέπει όταν μας δίνεται η ευκαιρία να την εκμεταλλευόμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X